Frilandsbørnehaven Enghøj

Med vuggestue.

 Frilandsbørnehaven Enghøj er en børnehave med plads til 40 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn, etableret på Enghøjgård i Hjarup.  (Hjarupgårdsvej 7 A, 6580 Vamdrup – lige mellem Kolding og Vamdrup). Børnene er aldersopdelt i 3 grupper + skolegruppe.

Åbningstid:

Mandag – torsdag:           kl. 06.30-16.45

Fredag:                                  kl. 06.30-15.45

Takster 2023:

Børn 0 – 3 år                     kr.  3.730,00

Børn 3 – 6 år                     kr.  2.000,00

Incl. madordning i ”Vuggen”.

Der serveres økologisk frugt 2 gange dagligt til alle institutionens børn.

 Vores legeplads består af en legeplads med eng, skov, sø, køkkenhave, drivhus, kælkebakke, stald, får, høns, kaniner, marsvin og skildpadden Frida J

 Frilandsbørnehaven Enghøj bygger bl.a. på fra jord til bord princippet. Børnene får et naturligt forhold til dyr, naturen, og de fødevarer vi henter der. Der er urter og blomster på legepladsen, frugt på træerne, bær på buskene og grøntsager i bedene. Under de daglige gøremål bliver alle sanser, dufte, smag, føle – og høresans, stimuleret. Vi gør det ikke bare for produktionens skyld, men for hyggens og det lærende element i dette .Vores mål med dyrene, naturen og de daglige sysler, er bl.a. at give børnene en følelse af ansvar. En følelse af at være vigtig og have en speciel funktion i forhold til de opgaver der skal udføres. Børnene bliver en del af et fællesskab, hvor man viser omsorg for sine omgivelser, for hinanden og sig selv.

Vi ønsker at du som forælder trygt kan tage på job, medens vi efter bedste evne, forsøger, at give dit barn den bedste dag, med mindst mulig stress og jag, men med mest mulig tryghed, nærhed, og kærlig kontakt. (Vi tillader os faktisk at elske børnene)

Frilandsbørnehaven Enghøj

Læs mere på:  www.enghoj.dk
Kontakt os på mail: birgitte@enghoj.dk eller på telefon 75 58 04 72.

Skriv et svar